Στη συμφωνία περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια τou Tempest...

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Η Primary Wave Music απέκτησε ένα μέρος του καταλόγoυ του τραγουδιστή των Europe, Joey Tempest. Στη συμφωνία περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια τou Tempest από άλμπουμ που έχουν εμφανιστεί στο Top 20  και στο Top 30 του Billboard’s Hot 200 και 100 αντίστοιχα, και έχουν πουλήσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια αντίτυπα, καθώς και η νούμερο ένα επιτυχία σε 25 χώρες “The Final Countdown” που θεωρείται το πιο δημοφιλές σινγκλ του Joey.

Πρόσθετα τραγούδια που περιλαμβάνονται στη συμφωνία είναι οι παγκόσμιες κορυφαίες επιτυχίες του “Rock The Night” και “Superstitious”, καθώς και το σινγκλ του με τα υψηλότερα charts “Carrie”.

Σχετικά με τη συνεργασία, ο Joey είπε: “Αισθάνομαι υπέροχα που προσθέτω έναν άλλο συνεργάτη στην ομάδα μας που θα εργαστεί και θα βοηθήσει στη διάδοση της μουσικής. Ως τραγουδοποιός, είναι προνόμιο να έχω μέρος του καταλόγου μου στο ίδιο μέρος με έναν από τους ήρωές μου, τον Bob Marley Νιώθω ότι τα τραγούδια μου είναι σε καλά χέρια και θα επωφεληθούν από την εμπειρία και την εξειδίκευση των νέων μου φίλων στη Νέα Υόρκη.”

Ο Lexi Todd, αντιπρόεδρος στην Primary Wave Music, πρόσθεσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον θρυλικό τραγουδοποιό Joey Tempest στο ρόστερ του Primary Wave”.

 

 

 

Φωτογραφία: designspiration.com