Το συγκρότημα πραγματοποιεί την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του...

Journey – Γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους με περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

RELATED STORY

Journey – Γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους με περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

“I Want To Know What Love Is”, “Cold As Ice”, “Hot Blooded”, “Juke Box Hero”, “Urgent” και πέντε ακόμη επιτυχίες στο Top 10. Πρόκειται για τα εμβληματικά κομμάτια των Foreigner που περιέχει το συλλεκτικό άλμπουμ που κυκλοφορεί σε χρυσό βινύλιο σε 5.000 αντίτυπα.

Το συγκρότημα πραγματοποιεί την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του η οποία ξεκίνησε από την Ατλάντα, έχοντας μαζί τους Loverboy.
«Θέλω να καταστήσω σαφές πόσο ευγνώμονες είμαστε στο κοινό μας σε όλο τον κόσμο που στήριξε αυτό το συγκρότημα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που θα κάνουμε κάποιες ιδιαίτερες εμφανίσεις, αλλά νομίζω ότι έρχεται η ώρα να ζήσουμε εκτός δρόμου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ!» δήλωσε ο τραγουδιστής των Foreigner, Kelly Hansen.

«Θυμάμαι πόσο ωραία ήταν η τελευταία φορά που περιοδεύσαμε με τους Foreigner το 1982. Παίξαμε σε τεράστια στάδια – Νέα Ορλεάνη, Κάνσας Σίτι, Day On the Green στο Όκλαντ, JFK στο Philly – και είμαστε ξανά μαζί, 41 χρόνια αργότερα …. Θα είναι το Tour of Summer ‘23!” είπε ο Paul Dean κιθαρίστας των Loverboy.

 

 

 

Φωτογραφία: vmcdn.ca