Στην πρώτη θέση στο Mainstream Rock radio chart έφτασε το σινγκλ των Five Finger Death Punch

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Στην πρώτη θέση στο Mainstream Rock radio chart του Billboard έφτασε το πιο πρόσφατο σινγκλ των Five Finger Death Punch “This Is The Way (Feat. DMX)”.

Πρόκειται για την 11η πρωτιά του συγκροτήματος ενώ για τον αείμνηστο ράπερ DMX είναι η πρώτη φορά. Το σινγκλ κατέκτησε επίσης, την κορυφή στο Active Rock Radio.

Αυτήν την περίοδο οι Five Finger Death Punch βρίσκονται σε περιοδεία σε όλη την Ευρώπη για εμφανίσεις με τους Metallica ενώ θα συμμετάσχουν στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της γηραιάς ηπείρου, όπως το Sweden Rock Festival, το Graspop Metal Meeting και το With Full Force. Ακόμα, θα παίξουν ως headliners με support τους Ice Nine Kills.

Το συγκρότημα θα επιστρέψει στις ΗΠΑ για περιοδεία από τις 2 Αυγούστου έως τις 19 Σεπτεμβρίου με την υποστήριξη των Marilyn Manson, Slaghter to Prevail και The Funeral Portrait.

Το μουσικό βίντεο των Five Finger Death Punch για το “This Is The Way” σκηνοθέτησε ο φίλος και στενός συνεργάτης του DMX, Hype Williams. Ο Williams είναι γνωστός για τη δουλειά του με προσωπικότητες μεταξύ των οποίων είναι οι Tupac, Wu-Tang Clan και Jay-Z.

 

 

Φωτογραφία: metalitalia.com