Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η τραγουδίστρια των Nightwish, Floor Jansen και ο ντράμερ των Sabaton, Hannes Van Dahl οι οποίοι προ ημερών απέκτησαν την κόρη τους Lucy. Η Jansen και ο Van Dahl έχουν ήδη μια εξάχρονη κόρη που ονομάζεται Freja. Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια η οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία της, με τον Hannes και τα δυο τους παιδιά γράφοντας: “Εδώ είναι! Με μεγάλη χαρά μπορούμε να ανακοινώσουμε τη γέννηση της δεύτερης κόρης μας Lucy! Η μεγάλη αδερφή Freja είναι επίσης, ενθουσιασμένη με το μελαχρινό μας κοριτσάκι!”. Ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι το μωράκι της είναι καλά στην υγεία και ζήτησε την κατανόησή τους για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

“Ευχαριστούμε πολύ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που λάβαμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Καλωσορίζουμε την αγαπημένη μας Lucy σε αυτόν τον όμορφο κόσμο».

Λίγο πριν γεννηθεί η Freja, ο Hannes ρωτήθηκε από το ισπανικό Metal Journal εάν η οικογενειακή του κατάσταση θα είχε αντίκτυπο στην ικανότητά του να περιοδεύει με τους Sabaton. Ο Hannes είπε: “Λοιπόν, ξέρετε, σε ό,τι με αφορά, τίποτα δεν θα αλλάξει πραγματικά, γιατί αυτό κάνω, και αυτό είναι… αυτό κάνω για να βγάλω τα προς το ζην. Οι άνθρωποι είχαν παιδιά στο παρελθόν σ΄αυτή η δουλειά. Έτσι, για να σταματήσω τις όποιες ανησυχίες — επειδή ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν μην εγκαταλείψω το συγκρότημα — θα μείνω”.

 

 

 

Φωτογραφία: floorjansen.com