Ο 79χρονος κιθαρίστας εξέδωσε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποιώντας τη διάγνωσή του

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Tη μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον εδώ και αρκετά χρόνια αποκάλυψε ο Mick Jones των Foreigner. Ο 79χρονος κιθαρίστας εξέδωσε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποιώντας τη διάγνωσή του. Όπως εξήγησε, η διάγνωση της νόσου ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμφανιστεί στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του συγκροτήματος.

«Οι θαυμαστές θα έχουν συνειδητοποιήσει πολύ καλά ότι εδώ και αρκετό καιρό, δεν έχω εμφανιστεί στη σκηνή με το συγκρότημα. Πριν από αρκετά χρόνια, διαγνώστηκα με τη νόσο του Πάρκινσον», είπε ο Jones. «Θέλω να ξέρουν όλοι ότι τα πάω καλά. Ωστόσο, πάντα μου άρεσε να είμαι στα καλύτερά μου όταν εμφανίζομαι στη σκηνή, και δυστυχώς, προς το παρόν, το βρίσκω λίγο δύσκολο. «Εξακολουθώ να ασχολούμαι πολύ στο παρασκήνιο με τους Foreigner και παραμένω παρών. Το Πάρκινσον είναι ένας καθημερινός αγώνας. Το σημαντικό είναι να επιμείνω και να υπενθυμίσω στον εαυτό μου την υπέροχη καριέρα που είχα στη μουσική».

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές που υποστήριξαν τους Foreigner όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να παρακολουθούν τις συναυλίες μας — θέλω να ξέρετε ότι εκτιμώ την υποστήριξή σας. Σημαίνει πάντα τόσα πολλά για μένα, αλλά ειδικά σε αυτό το σημείο της ζωής μου».

 

 

Φωτογραφία: facts.net