Τη διασκευή του κλασικού "Stay" κυκλοφόρησαν οι Ghost...

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Τη διασκευή του κλασικού “Stay” του 1992 των Shakespears Sister κυκλοφόρησαν οι Ghost. Το κομμάτι, στο οποίο συμμετέχει ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Patrick Wilson, ακούγεται στην τελευταία σκηνή και στους τίτλους τέλους της ταινίας τρόμου “Insidious: The Red Door”.

Σχετικά με το πώς προέκυψε η συνεργασία με τους Ghost, ο Wilson την απέδωσε στην επιρροή που δέχθηκε πριν από 10 χρόνια από τον συνθέτη Joe Bishara. “Ο Joe ήξερε ότι μου άρεσε το metal… αλλά ήξερε επίσης, ότι μου άρεσε η μελωδία. Τι να πω; Είμαι παιδί της δεκαετίας του ’80… όταν φωνάρες και φλογερές κιθάρες παίζονταν σε κάθε χορό, σε κάθε πάρκινγκ φαστ φουντ και κάθε μέρα στο σπίτι μου.

Οι Ghost είχαν το σωστό μείγμα μετάλλου, μελωδίας και μια αξέχαστη εικόνα. Οι Ghost, για μένα, είναι ένα από τα πιο μοναδικά ροκ συγκροτήματα εκεί έξω. Είναι ο τέλειος συνδυασμός θεατρικότητας με μουσική δεξιοτεχνία. Ο Tobias είναι στην κορυφή του παιχνιδιού. Είμαι ενθουσιασμένος που τον έχω στο soundtrack και είναι τιμή μου να τραγουδάω δίπλα του” τόνισε ο Wilson.

 

 

 

Φωτογραφία: loudersound.com