Το επίσημο τρέιλερ αλλά και το πρώτο soundtrack κυκλοφόρησαν οι Ghost

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Το επίσημο τρέιλερ αλλά και το πρώτο soundtrack της συναυλιακής ταινίας τους «Rite Here Rite Now» κυκλοφόρησαν οι Ghost ένα μήνα περίπου πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Η ταινία συνδυάζει πλάνα από τη συναυλία τους στο Los Angeles Kia Forum το 2023 που δεν έχουν δημοσιευτεί, με μια αφηγηματική ιστορία βασισμένη στη συνεχιζόμενη σειρά webisode “Chapters” του συγκροτήματος. Σε σκηνοθεσία των Tobias Forge και Alex Ross Perry το “Rite Here Rite Now” θα προβληθεί παγκοσμίως στις 20 Ιουνίου και στις 22 Ιουνίου μόνο.

Θυμίζουμε ότι στις δύο συναυλίες των Ghost στο Λος Άντζελες απαγορεύτηκαν τα κινητά τηλέφωνα προκειμένου να μη διαρρεύσει κανένα πλάνο. Μάλιστα, ο Tobias Forge χαρακτήρισε τις συναυλίες ως τις καλύτερες live εμφανίσεις τους σε ολόκληρη την καριέρα τους.

Μετά την κινηματογραφική κυκλοφορία του “Rite Here Rite Now”, οι Ghost θα κυκλοφορήσουν ένα Original Soundtrack με 18 κομμάτια την Παρασκευή 26 Ιουλίου μέσω της Loma Vista Recordings ενώ ήδη κυκλοφορεί ψηφιακά το τραγούδι “Absolution”.

 

 

Φωτογραφία: nme.com