Βραβείο Vegas Rocks θα λάβουν ο Billy Gibbons των ZZ Top και ο Rick Nielsen των Cheap Trick

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Βραβείο Vegas Rocks θα λάβουν ο Billy Gibbons των ZZ Top και ο Rick Nielsen των Cheap Trick. Τα Magazine Music Awards θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στο Sam’s Town Event Center στο Sam’s Town Hotel & Gambling Hall στο Λας Βέγκας της Νεβάδα όπου οι Gibbons και Nielsen θα λάβουν τα βραβεία “Lifetime Achievement In Music”.

Οι καλλιτέχνες που πρόκειται επίσης, να εμφανιστούν και να τιμηθούν είναι οι Kip Winger (Winger), Eric Bloom και Buck Dharma των Blue Öyster Cult που θα λάβουν επίσης, τα βραβεία “Lifetime Achievement In Music”. Ακόμα θα τιμηθούν οι Rikki Rockett (Poison), Tim “Ripper” Owens (Judas Priest, Kk’s Priest), Bruce Kulick (KISS), Lizzy Borden, Simon Wright (AC/DC, Dio), Blas Elias (Slaghter). ), Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), Danny Koker και Count’s 77, Frankie Moreno, Robert Sarzo, Crashing Wayward και Jason Walker and the Majestic 12.

Η Sally Steele εκδότρια και διευθύνουσα σύμβουλος του περιοδικού Vegas Rocks δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τιμούμε και αναγνωρίζουμε τόσο σπουδαίους μουσικούς καλλιτέχνες όπως ο Billy Gibbons και ο Rick Nielsen και τόσους άλλους ροκ καλλιτέχνες για την εξαιρετική συνεισφορά τους στη μουσική κατά τη διάρκεια των δεκαετιών».

 

 

Φωτογραφία: blabbermouth.net