Ο Έλληνας βιρτουόζος της κιθάρας βρέθηκε στη σκηνή δίπλα στον θρύλο των Deep Purple

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Ο Έλληνας βιρτουόζος της κιθάρας Gus G., γνωστός στους κύκλους της ροκ και του metal για τη δουλειά του ως κιθαρίστας του Ozzy Osbourne και ως αρχηγός του δικού του συγκροτήματος Firewind, βρέθηκε μαζί με τον θρύλο Glenn Hughes στη σκηνή το περασμένο Σάββατο (25 Μαΐου) στη Θεσσαλονίκη για να εκτελέσουν το «Burn» των Deep Purple.

Την Κυριακή, ο Gus ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας ότι η πρόσκληση προήλθε από τον φίλο του Søren Andersen [κιθαρίστα του Hughes].  “Μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο. Απίστευτο σόου! Ό,τι καλύτερο και ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν σύντομα. Πολλή αγάπη, G.” έγραψε μεταξύ άλλων.
Πέρυσι, ο Hughes ξεκίνησε τη σόλο περιοδεία του ερμηνεύοντας το θρυλικό ροκ άλμπουμ των Deep Purple. Στο σημερινό σόλο συγκρότημά του συμμετέχουν οι Søren Andersen (κιθάρα), Ash Sheehan (τύμπανα) και Bob Fridzema (πλήκτρα).

Πριν από λίγες εβδομάδες, αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε τελειώσει με το γράψιμο της μουσικής για το επερχόμενο σόλο άλμπουμ του, συνέχεια του σόλο LP του 2016 “Resonate”, που θα ηχογραφηθεί τον Ιούνιο στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

 

 

Φωτογραφία: last.fm