''Έχω μερικές ιδέες και όταν πάω στο στούντιο, θα είμαι έτοιμος''

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του σόλο άλμπουμ του Hughes του 2016 “Resonate” αναμένεται να ηχογραφηθεί τον Ιούνιο στην Κοπεγχάγη της Δανίας, όπως έκανε γνωστό ο θρυλικός τραγουδιστής/μπασίστας μέσα από τα social media.

Ο 72χρονος Glenn Hughes, o οποίος έκανε μερικά live με τους Black Country Communion, είχε αποκαλύψει τα σχέδιά του για την ηχογράφηση ενός νέου σόλο άλμπουμ. Ειδικότερα, τον περασμένο Οκτώβριο είχε πει: «Ετοιμάζομαι να πάω στο στούντιο του χρόνου, κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Ετοιμάζω τα τραγούδια τους επόμενους δύο μήνες. Έχω μερικές ιδέες και όταν πάω στο στούντιο, θα είμαι έτοιμος».

O προηγούμενος δίσκος του “Resonate” κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016 στον οποίο είχαν λάβει μέρος οι Søren Andersen (κιθάρες και συμπαραγωγός), Pontus Engborg (τύμπανα) και Lachy Doley (πλήκτρα), καθώς και ο φίλος του, Chad Smith (Red Hot Chili Peppers).

Το supergroup του, Black Country Communion με τον κιθαρίστα Joe Bonamassa, τον ντράμερ Jason Bonham (Led Zeppelin) και τον keyboardist Derek Sherinian (Dream Theater, Alice Cooper, Billy Idol) θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο το πέμπτο του άλμπουμ, “V”.

 

 

Φωτογραφία: futurecdn.net