Ο Ozzy Osbourne ήταν o μεγάλος νικητής στα βραβεία Grammy 2023

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Ο Ozzy Osbourne ήταν o μεγάλος νικητής στα βραβεία Grammy 2023, κερδίζοντας δύο από τις τέσσερις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιος.

Εικοσιεννέα χρόνια μετά, ο Οzzy Osbourne απέσπασε άλλα δύο βραβεία κατά τη χθεσινή τελετή στο Microsoft Theatre στο Λος Αντζελες όπου τιμήθηκε με το “Best Rock Album” για το “Patient Number 9” και το “Best Metal Performance” για το Degradation Rules, το κομμάτι που ηχογραφήθηκε με τον κιθαρίστα – συνιδρυτή των Black Sabbath, Tony Iommi.

Ο Ozzy είχε κερδίσει το 1994 το Grammy “Best Metal Performance” για το “I Don’t Want To Change The World”. Ωστόσο, ο Οzzy δεν μπόρεσε να δώσει το “παρών” με αποτέλεσμα να παραλάβουν τα βραβεία του ο Rob Trujilo των Metallica ο οποίος έπαιξε σε επτά τραγούδια του νέου του άλμπουμ και συνέγραψε το ομώνυμο κομμάτι καθώς και ο παραγωγός Andrew Watt.

«Ozzy, Sharon, σας αγαπάμε τόσο πολύ, το ξέρετε», είπε ο Watt δεχόμενος το βραβείο. “Θέλουμε απλώς να αφιερώσουμε ένα δευτερόλεπτο για να ευχαριστήσουμε τους απίστευτους μουσικούς που βοήθησαν στη δημιουργία αυτού του άλμπουμ. Τόσοι πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν για τον Ozzy: ο υπέροχος Taylor Hawkins, ο Chad Smith, ο Robert Trujillo, ο σπουδαίος Jeff Beck, ο καλύτερος κιθαρίστας εν ζωή, Josh Homme.”

 

 

Φωτογραφία: wallup.net