Το επερχόμενο άλμπουμ τους αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Άλλο ένα σινγκλ από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους με τον τίτλο “Saviors” κυκλοφόρησαν οι Green Day. Πρόκειται για το “One Eyed Bastard” με το οποίο κυκλοφόρησε και ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων. Το επερχόμενο 14ο άλμπουμ τους το οποίο ηχογραφήθηκε στα RAK Studios στο Λονδίνο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου μέσω της Reprise/Warner.

Οι Green Day έχουν κυκλοφορήσει άλλα τρία τραγούδια και συγκεκριμένα τα: The American Dream Is Killing Me, Look Ma, No Brains!, και Dilemma.

Ο frontman Billie Joe Armstrong εξήγησε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του γιατί οι Green Day επέστρεψαν στα πολιτικά θέματα στο νέο τους άλμπουμ. “Όταν κυκλοφορήσαμε το τελευταίο μας άλμπουμ, Father of All Motherfuckers, όλοι ήταν γνώστες. Όλοι είχαν μια γνώμη και όλοι μισούσαν τον Τραμπ. Επομένως, το να αφήσω τον χρόνο να περάσει και να δω πώς άλλαξε ο κόσμος και πώς άλλαξε η Αμερική –ειδικά μέσω των social media και των θεωριών συνωμοσίας και μετά το χτύπημα του Covid– μου επέτρεψε να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου για όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία πέντε χρόνια και πώς τα πράγματα έχουν γίνει τόσο διχαστικά».

Οι Green Day έχουν προγραμματίσει μια σειρά από εμφανίσεις οι οποίες ξεκινούν στις 30 Μαΐου από την Ισπανία για να υποστηρίξουν το νέο τους άλμπουμ.

 

 

Φωτογραφία: wmg.com