Το τραγούδι προέρχεται από το νέο άλμπουμ της μπάντας...

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Το βραβευμένο με Grammy ροκ συγκρότημα Greta Van Fleet κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι “The Falling Sky”, που σκηνοθέτησε το συγκρότημα μαζί με τον Gus Black. Το τραγούδι προέρχεται από το νέο άλμπουμ της μπάντας, “Starcatcher” που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Top 25 του Active Rock Radio.

Σχετικά με τη συνεργασία με το συγκρότημα για τη σκηνοθεσία του βίντεο, ο Black δήλωσε: “Ένιωσα μια βαθύτερη σύνδεση με το συγκρότημα κατά τη διαδικασία δημιουργίας του βίντεο και εκτιμάμε αυτή την πτυχή της συνεργασίας μας όσο και το ίδιο το έργο».

Το “Starcatcher” έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 8 στο Billboard 200 και έφτασε στο Νο. 1 στα Top Rock Albums, Top Hard Rock Albums και Top Rock & Alternative Albums, καθώς και διεθνώς. Στη Γερμανία (Νο. 2), στην Ελβετία (No. 2), Βέλγιο (Νο. 4), Αυστρία (Νο. 6), Ολλανδία (Νο. 7), Η.Β. (Νο. 8), Ιταλία (Νο. 18) και Καναδάς (Νο. 19). Το “Starcatcher” είναι το δεύτερο top 10 άλμπουμ του συγκροτήματος, μετά το “The Battle At Garden’s Gate” του 2021.

Οι Greta Van Fleet βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια περιοδεία “Starcatcher” για την υποστήριξη του νέου δίσκου.

 

 

 

 

Φωτογραφία: consequence.net