Ο frontman των Foo Fighters ένωσε τις δυνάμεις του με τον Scott Ian των Anthrax και τον Charlie Benante

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Ο frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Scott Ian των Anthrax και τον Charlie Benante για να ηχογραφήσουν τη διασκευή των Bad Brains “The Regulator” από το πρώτο τους άλμπουμ για τη “Record Store Day”, στις 20 Απριλίου.

Τα έσοδα από τη διασκευή του “The Regulator” των G.B.I. θα διατεθούν στον τραγουδιστή των Bad Brains, Paul “H.R.” Hudson, ο οποίος την τελευταία δεκαετία πάσχει από έναν βασανιστικό τύπο σπάνιου πονοκεφάλου γνωστό ως Sunct.

Σχετικά με το πώς έγινε η συνεργασία, ο Ian είπε: “Οι Anthrax ηχογραφούσαμε το νέο μας άλμπουμ στο 606 και οι Foo ήταν εκεί και έκαναν πρόβες την ίδια στιγμή. Eστειλα μήνυμα στον Dave το επόμενο πρωί και είπα: “Γεια! Χαίρομαι που σε βλέπω. Κάνεις πρόβα σήμερα; Θα είμαι εκεί να κάνω κιθάρες. Θέλετε να ηχογραφήσετε ένα τραγούδι Minor Threat; Bad Brains; ‘ Απάντησε αμέσως με τον σύνδεσμο Spotify και το “The Regulator”. Είπα ότι θα είμαι εκεί στις 12:30 μ.μ. και μου είπε, “Τα λέμε στη 1″. Ήταν τόσο απλό. Ο Charlie και εγώ ρωτήσαμε τον Dave αν θα έπαιζε ντραμς και θα τραγουδούσε επίσης, ήταν μέσα. Ο Charlie παίζει μπάσο και εγώ κιθάρα” είπε ο Ian.”Η σπίθα για να γίνει αυτό ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την περίθαλψη του HR. Όλα τα έσοδα θα του γίνουν δωρεά. Και ποια καλύτερη μέρα για να το κάνουμε από τη Record Store Day; Κάναμε το “Regulator” ζωντανά σε δύο λήψεις, όπως θα έπρεπε!  Ήταν τόσο διασκεδαστικό να παίζω με τον Dave στα ντραμς και να ακούω τη φωνή του με την κιθάρα μου! Είμαστε όλοι τόσο μεγάλοι θαυμαστές των Bad Brains” πρόσθεσε.

 

 

Φωτογραφία: facts.net