"Είναι προνόμιο να μπορούμε να καλωσορίσουμε αυτές τις νέες προσθήκες στον διακεκριμένο κατάλογό μας''

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Το πρώτο άλμπουμ των Guns N’ Roses, “Appetite For Destruction”, είναι μία από τις 10 ηχογραφήσεις που μπήκαν στο Grammy Hall Of Fame. Οι φετινές προσθήκες περιλαμβάνουν τέσσερα άλμπουμ και έξι singles με ποιοτική ή ιστορική σημασία και είναι τουλάχιστον 25 ετών. Οι εγγεγραμμένες ηχογραφήσεις θα τιμηθούν στο εναρκτήριο γκαλά και συναυλία του Grammy Hall Of Fame στις 21 Μαΐου στο NOVO Theatre στο Λος Άντζελες.

«Είμαστε περήφανοι που αποκαλύπτουμε τον ποικίλο συνδυασμό ηχογραφήσεων που εισέρχονται στο Grammy Hall Of Fame στα 50 του χρόνια», δήλωσε ο Harvey Mason Jr., Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας Ηχογράφησης. «Η μουσική που παρουσιάζεται εδώ έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του πολιτιστικού μας τοπίου και είναι πραγματική τιμή να αναγνωρίζουμε αυτά τα άλμπουμ και τις ηχογραφήσεις, μαζί με τη βαθιά επιρροή που άσκησε το καθένα στη μουσική και όχι μόνο».

«Οι καλλιτέχνες, οι τραγουδοποιοί, οι παραγωγοί και οι μηχανικοί που συνέθεσαν τις φετινές ηχογραφήσεις είναι μια αντανάκλαση του καθαρού ταλέντου και της σκληρής δουλειάς που απαιτείται για τη δημιουργία μιας τέτοιας σπουδαίας μουσικής», τόνισε ο Michael Sticka, πρόεδρος/CEO του Μουσείου Grammy. “Είναι προνόμιο να μπορούμε να καλωσορίσουμε αυτές τις νέες προσθήκες στον διακεκριμένο κατάλογό μας και να γιορτάσουμε τις ηχογραφήσεις στο εναρκτήριο γκαλά μας στις 21 Μαΐου.”

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com