Το συγκρότημα είχε στο setlist του τρία τραγούδια που είχε να παίξει περίπου 30 χρόνια...

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Aπό το Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους για το 2023, οι Guns N’ Roses.  Το αμερικανικό συγκρότημα είχε στο setlist του τρία τραγούδια που είχε να παίξει περίπου 30 χρόνια όπως το «Anything Goes» από το άλμπουμ “Appetite for Destruction”, το «Bad Obsession» από το “Use Your Illusion I” και το «Pretty Tied Up» από το “Use Your Illusion II”.

Το κοινό τους αποθέωσε κατά τη διάρκεια των μεγάλων επιτυχιών τους «Sweet Child o» Mine», «Welcome to the Jungle», «Mr. Brownstone», «It’s So Easy» και «Paradise City». Επίσης, έπαιξαν τα σινγκλ του 2022 «Hard Skool» και «Absurd» καθώς και μια σειρά από άλλα τραγούδια και από τα δύο «Use Your Illusion», του «G N» R Lies του 1988 και του «Chinese Democracy» του 2008.

Το setlist περιελάμβανε επίσης μια σειρά από διασκευές όπως το «T.V. Eye» των Stooges με τον μπασίστα Duff McKagan στα φωνητικά, το «Live and Let Die» των Wings, το «Slither» των Velvet Revolver, το «Nice Boys» των Rose Tattoo, το «Wichita Lineman» του Jimmy Webb και το «Down on» των UK Subs.

 

 

 

Φωτογραφία: official.