Νέο στούντιο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο οι Helloween

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Νέο στούντιο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο οι Helloween. Η επανενωμένη διευρυμένη σύνθεση του γερμανικού συγκροτήματος υπέγραψε συμβόλαιο με την Reigning Phoenix Music (RPM) για την κυκλοφορία του άλμπουμ το οποίο θα αρχίσουν να δουλεύουν από το καλοκαίρι. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής Michael Kiske και ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Kai Hansen μαζί με τον Deris, οι κιθαρίστες Michael Weikath και Sascha Gerstner, ο μπασίστας Markus Grosskopf και ο ντράμερ Daniel Löble θα μπουν στο στούντιο για ηχογραφήσουν το νέο υλικό.

Σχετικά με την υπογραφή του συμβολαίου, η δισκογραφική εταιρεία τόνισε ότι είναι πραγματικό ορόσημο για τη Reigning Phoenix Music να καλωσορίζει τους Helloween στην οικογένεια των καλλιτεχνών της. “Οι Helloween δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα, αποτελούν την επιτομή της ενέργειας και του πάθους του power metal. Η μουσική τους έχει εμπνεύσει γενιές και εμείς είμαστε περήφανοι που συνεργάζονται για να φτάσουμε σε νέα ύψη».

Ο τραγουδιστής των Helloween Andi Deris πρόσθεσε: “Ο Sven Bogner και η ομάδα του μας έπεισαν με τις ιδέες και τον ενθουσιασμό τους. Ζουν και αγαπούν το metal και αυτό είναι που μας συνδέει. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους!”

Η πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία των Helloween “United Forces” έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα να επισκεφθεί 26 χώρες σε τρεις ηπείρους με πολλές από τις συναυλίες να είναι sold out, όπως στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Σάο Πάολο.

 

 

Φωτογραφία: dmax.de