Ο frontman των Metallica και ο μπασίστας Robert Trujillo συμμετέχουν στο νέο άλμπουμ των Apocalyptica

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Ο frontman των Metallica, James Hetfield και ο μπασίστας Robert Trujillo συμμετέχουν στο νέο άλμπουμ των Apocalyptica “Plays Metallica Vol. 2.” και συγκεκριμένα σε μια νέα εκδοχή του δικού τους τραγουδιού «One».

Το φινλανδικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου το δεύτερο άλμπουμ – αφιέρωμα στους Metallica ενώ το “One” αναμένεται νωρίτερα και στις 17 Μαΐου.

Στο βασικό σινγκλ του άλμπουμ «The Four Horsemen» ο Trujillo συνοδεύει τους Apocalyptica παίζοντας μπάσο.  “Έχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό για εσάς! Κρύβουμε ένα πολύ μεγάλο μυστικό εδώ και μήνες. Όπως ελπίζουμε να γνωρίζετε ήδη, το νέο άλμπουμ “Plays Metallica Vol. 2″ κυκλοφορεί σύντομα, στις 7 Ιουνίου” τόνισε το συγκρότημα. Αναφερόμενο στη συνεργασία με τον Hetfield και τον Trujillo, είπε: “Για εμάς, αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό, απίστευτο και το πιο σημαντικό, είναι μεγάλη τιμή! Οπότε καλύτερα να το περιμένετε και να αποθηκεύσετε εκ των προτέρων το σινγκλ αμέσως, γιατί είμαστε 100% βέβαιοι ότι θα σας ανατινάξει!”

Οι Apocalyptica δημιουργήθηκαν στο Ελσίνκι πριν από 30 χρόνια. Το πρώτο τους άλμπουμ ήταν το «Plays Metallica by Four Cellos» το 1996 ενώ έχουν κυκλοφορήσει οκτώ ακόμη στούντιο άλμπουμ με κυρίως πρωτότυπες συνθέσεις.

Το επερχόμενο άλμπουμ «Plays Metallica Vol. 2″ είναι η τελευταία στούντιο κυκλοφορία με το επί χρόνια μέλος των Apocalyptica, τον ντράμερ Mikko Sirén, ο οποίος αποχώρησε φιλικά μετά την ηχογράφησή του.

 

 

Φωτογραφία: wikimetal.com.br