Τα πρώην μέλη των Nightwish ενώνουν τις δυνάμεις τους

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Τα πρώην μέλη των Nightwish, Marko Hietala και Tarja Turunen ένωσαν τις δυνάμεις τους και κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο “Left On Mars” μαζί με το μουσικό του βίντεο.

Πρόκειται για μια μπαλάντα εμπνευσμένη από μια ιστορία αγάπης που συνδυάζει τους συγκινητικούς στίχους και τα δυνατά riff του Marko με τα απίστευτα εντυπωσιακά φωνητικά της Tarja.

“Ένα τραγούδι αγάπης για τη γυναίκα μου που καταλήγει να ενώνει δύο παλιούς φίλους. Ακόμα κι αν το τραγούδι ήταν χάλια, θα ήμουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα” δήλωσε ο Hietala δηλώνει για το “Left On Mars”.

Ο κιθαρίστας του Marko και παραγωγός του άλμπουμ Tuomas Wäinölä θυμάται ότι άκουσε το τραγούδι για πρώτη φορά στο σπίτι του, στο Kuopio: “Ήταν πολύ δυνατό αμέσως. Νομίζω ότι ο Marko είχε την ιδέα να είναι και ντουέτο, από την αρχή”. Είπε ακόμη ότι “το διασκεδαστικό μέρος ήταν να μεταφέρουμε το τραγούδι στην Ελβετία σε USB, σαν πράκτορες. Είχαμε αυτή τη μυστική συνάντηση όταν είχαμε μια υπαίθρια συναυλία με την Tarja. Και ναι, ήταν υπέροχο να τους βλέπω μαζί στη σκηνή και τελικά να τραγουδούν ξανά την ίδια μελωδία».

 

 

Φωτογραφία: metal.de