Μια από τις πιο σημαντικές rock μπάντες της παγκόσμιας σκηνής θα βρεθεί στην Ελλάδα

«Αmen!» – Το νέο σινγκλ των Bring Me the Horizon

RELATED STORY

«Αmen!» – Το νέο σινγκλ των Bring Me the Horizon

Μια από τις πιο σημαντικές rock μπάντες της παγκόσμιας σκηνής θα βρεθεί στην Ελλάδα. Οι Βρετανοί Idles θα συναντήσουν για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό τους με μια μοναδική συναυλία, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

Στα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου «Brutalism», το συγκρότημα έχει κατορθώσει πολλά, όπως ένα νούμερο 1 άλμπουμ, εκατομμύρια προβολές, διεύρυνση του ακροατηρίου τους, sold out περιοδείες, εμφανίσεις σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy.

Το επόμενο άλμπουμ τους, με τίτλο «Joy as an Act of Resistance», καθιέρωσε το συγκρότημα για τα καλά στη συνείδηση του Ηνωμένου Βασιλείου και άνοιξε το δρόμο για το κολοσσιαίο άλμπουμ τους «Ultra Mono» – το πρώτο Νο. 1 άλμπουμ του συγκροτήματος. To 2021, οι super-rock punks από το Μπρίστολ επέστρεψαν δυναμικά με την τέταρτη αριστουργηματική δουλειά τους, με τίτλο «Crawler» – ένα ευαίσθητο άλμπουμ που παρουσιάζει μία πιο εσωστρεφή πτυχή τους.

Το 2020, κυκλοφόρησε παγκοσμίως η ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο «Don’t Go Gentle: A Film About Idles», ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει την πορεία της βρετανικής μπάντας και το οποίο προβλήθηκε σε πολλά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ.H προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023.

 

 

Φωτογραφία: nme.com