Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θρυλικούς Iron Maiden...

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θρυλικούς Iron Maiden κατά την πρώτη από τις δύο sold out συναυλίες τους στο O2 Arena του Λονδίνου. Ο Tony Harlow, επικεφαλής της Warner Music στο Ηνωμένο Βασίλειο τους απένειμε τον χρυσό δίσκο για τον τελευταίο τους άλμπουμ “Senjutsu” που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Bruce Dickinson δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του λέγοντας: «Χρυσό; Αυτό είναι φανταστικό! Από την κυκλοφορία του πρώτου κομματιού, «The Writing On The Wall», ξέραμε ότι αυτό το άλμπουμ θα λειτουργούσε πολύ καλά live και είμαστε χαρούμενοι που οι θαυμαστές αγόρασαν ένα άλμπουμ με τέσσερα τραγούδια διάρκειας οκτώ λεπτών και άλλο που είναι σχεδόν 13!” τόνισε ο Dickinson αναφέροντας πως αυτή η περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν απίστευτη υπενθυμίζοντάς τους πόσα σημαίνει η μουσική τους για τους θαυμαστές τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ο Harlow είπε μεταξύ άλλων: “Είναι τιμή και προνόμιο για εμάς να συνεργαζόμαστε με τους Iron Maiden και είμαστε υπερήφανοι που τους δίνουμε αυτό το βραβείο. Ακόμα κι αν είναι μια σταγόνα στον ωκεανό με πάνω από 5 εκατομμύρια άλμπουμ που έχουν πουλήσει μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

 

 

 

Φωτογραφία: media2.inlander.com