"Οι Iron Maiden είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις για εμάς''

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Οι Iron Maiden, το εμβληματικό βρετανικό συγκρότημα πρόσθεσε μια νέα συναυλία στο βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας του “The Future Past Tour” το φθινόπωρο.

Ειδικότερα, πρόκειται να εμφανιστούν στο Footprint Center στο Φοίνιξ της Αριζόνα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τη 17η εμφάνισή τους στο Φοίνιξ όπου η τελευταία τους συναυλία ήταν το 2019 στα πλαίσια της “Legacy Of The Beast”. Support σε όλες τις συναυλίες τους θα έχουν το καταξιωμένο μογγολικό metal συγκρότημα The Hu.

“Οι Iron Maiden είναι οι “κύριοι” των δασκάλων της ροκ μουσικής — είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις για εμάς! Ο τρόπος που δημιουργούν και ερμηνεύουν τη μουσική τους είναι μεγαλειώδης και θυμόμαστε ακόμα την πρώτη φορά που ακούσαμε το “Trooper” νιώθοντας τη βαθιά ενέργεια πίσω από κάθε λέξη” ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Hu τονίζοντας ότι ανυπομονούν να βρεθούν για πρώτη φορά σε περιοδεία με τους Iron Maiden.

Οι συναυλίες της “The Future Past Tour”, περιλαμβάνει τραγούδια τόσο από το πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ των Iron Maiden “Senjutsu” καθώς και από το “Somewhere In Time” του 1986.

 

 

Φωτογραφία: nme.com