Την κλοπή της κιθάρας του έκανε γνωστή o κιθαρίστας και τραγουδιστής των Alice in Chains

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Την κλοπή της κιθάρας του μέσα από το αυτοκίνητό του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media o κιθαρίστας και τραγουδιστής των Alice in Chains, Jerry Cantrell.

Πρόκειται για την κιθάρα Rampage “Blue Dress” η οποία κλάπηκε ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν είτε στο Λος Άντζελες είτε στο Χάιλαντ στο Σαν Βερναρντίνο. Η κιθάρα του 1984 βρισκόταν μέσα σε μια μαύρη τσάντα συναυλιών G&L και έχει τον αύξοντα αριθμό G016467.

Ο Cantrell προσφέρει μάλιστα, αμοιβή σε όποιον του δώσει πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται η κιθάρα την οποία αγόρασε το 1985. “Αυτή η κιθάρα ήταν σε ό,τι έχω ηχογραφήσει” είχε πει.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Cantrell έχει συγκεντρώσει έντεκα υποψηφιότητες για βραβεία Grammy, έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες, έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια δίσκους και έχει κερδίσει το Βραβείο του Μουσείου Ποπ Κουλτούρας το 2020 ως μέλος των Alice in Chains, το βραβείο Stevie Ray Vaughan από το MusiCares ενώ το Guitar World τον έχει κατατάξει ως έναν από τους «100 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών».

 

 

Φωτογραφία: consequence.net