Ο Parrish θα αποτελεί παρελθόν για το συγκρότημα από τα τέλη του μήνα

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Οι Jethro Tull ανακοίνωσαν την αποχώρηση του κιθαρίστα Joe Parrish, ο οποίος θα αποτελεί παρελθόν για το συγκρότημα από τα τέλη του μήνα.

Ο Parrish επιθυμεί να επικεντρωθεί στο δικό του prog συγκρότημα, Albion, που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το νέο του άλμπουμ Lakesongs Of Elbid.

Ο κιθαρίστας αντικαταστάθηκε από τον Jack Clark, τον οποίο οι θαυμαστές των Tull θα αναγνωρίσουν από προηγούμενες συμμετοχές του παίζοντας πλήκτρα, μπάσο, ακόμη και κιθάρα σε live εμφανίσεις.

Σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το συγκρότημα ανέφερε τα εξής: “Δυστυχώς, στα τέλη Φεβρουαρίου, πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον κιθαρίστα Joe Parrish James που εντάχθηκε στο συγκρότημα το 2020, ακριβώς στην ώρα του Covid! Τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Joe αποφάσισε να φύγει για να επικεντρωθεί στη δική του ηχογράφηση και παραγωγή και να προωθήσει την ανάπτυξη του folk-rock συγκροτήματος. Όλοι εμείς στο συγκρότημα και το συνεργείο ευχόμαστε στον Joe ό,τι καλύτερο και τον ευχαριστούμε για τη σκληρή δουλειά και τη δημιουργικότητά του στη σκηνή καθώς και στα δύο τελευταία άλμπουμ των Tull το 2022 και το 2023”.

 

 

Φωτογραφία: smehost.net