Ως πρόσωπο της χρονιάς ανακήρυξε τον Jon Bon Jovi η MusiCares

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Ως πρόσωπο της χρονιάς ανακήρυξε τον Jon Bon Jovi η MusiCares για το 2024.

Ο βραβευμένος με Grammy και 11 φορές υποψήφιος, είναι το τιμώμενο πρόσωπο του 33ου ετήσιου γκαλά Person Of The Year. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα παρέχουν ουσιαστική στήριξη στο MusiCares, το κορυφαίο φιλανθρωπικό ίδρυμα μουσικής που παρέχει στους επαγγελματίες της μουσικής υπηρεσίες υγείας και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των αναγκών τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, δύο μέρες πριν από τα 66α ετήσια βραβεία Grammy στο Crypto.com Arena την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024.
«Η MusiCares είναι ενθουσιασμένη που τιμά τον Jon Bon Jovi στο γκαλά Person Of The Year 2024», δήλωσε η Laura Segura, εκτελεστική διευθύντρια της MusiCares. “Η αξιοσημείωτη συνεισφορά του στο ροκ εν ρολ δεν άφησε μόνο ανεξίτηλο σημάδι στη μουσική βιομηχανία, αλλά και στις καρδιές αμέτρητων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η μακροχρόνια δέσμευσή του να εξυπηρετεί άτομα που δεν έχουν εξασφαλισμένο το φαγητό και δεν στεγάζονται μας εμπνέει όλους”.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ίδρυσε το 2006, το Jon Bon Jovi Soul Foundation, έναν οργανισμό αφιερωμένο στη διακοπή του κύκλου της πείνας, της φτώχειας και της έλλειψης στέγης.

 

 

 

Φωτογραφία: bbci.co.uk