Ο 61χρονος καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο Pollstar Live όπου ρωτήθηκε για το πρόβλημα με τη φωνή του

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Ο Jon Bon Jovi έχει ορκιστεί να μην ξανακάνει περιοδεία με τους Bon Jovi μέχρι να ακούγεται υπέροχα μετά την ιατρική περίθαλψη σε μία τις φωνητικές του χορδές. Ο 61χρονος καλλιτέχνης ο οποίος έχει δεχθεί αυστηρή κριτική για τη φωνή του, εμφανίστηκε στο Pollstar Live, στο Λος Άντζελες όπου ρωτήθηκε για το πρόβλημα με τη φωνή του.

Όπως είπε, μια από τις φωνητικές του χορδές είχε χαθεί εντελώς και τώρα έχει ένα πλαστικό εμφύτευμα στη θέση της. «Έχω κάνει μεγάλη επανορθωτική χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Ηταν ένας δύσκολος δρόμος, αλλά βρήκα έναν γιατρό στη Φιλαδέλφεια που έκανε κάτι που ονομαζόταν διαμεσολάβηση, επειδή μία από τις χορδές μου είχε ατροφήσει”.

Ο Jon συνέχισε εξηγώντας ότι παρόλο που έπαιξε στην τελετή του MusiCares 2024 Person of the Year την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, δε θα επιστρέψει σε περιοδείες μέχρι να είναι έτοιμη η φωνή του.

“Η υγεία μου ήταν το πρώτο και κύριο θέμα συζήτησης, αλλά είμαι σε καλό δρόμο προς την ανάκαμψη. Εάν δεν μπορώ να είμαι υπέροχος, θα είμαι εκτός”, είπε ο Jon Bon Jovi.

 

 

Φωτογραφία: nme.com