Οι θρυλικοί rockers Journey ανακοίνωσαν φθινοπωρινή περιοδεία για την 50ή τους επέτειο με support τους Cheap Trick

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Οι θρυλικοί rockers Journey ανακοίνωσαν φθινοπωρινή περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για την 50ή τους επέτειο με support τους Cheap Trick.

Η περιοδεία “Freedom Tour” θα ξεκινήσει από την Utilita Arena του Κάρντιφ στις 30 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει συναυλίες στη Γλασκώβη, το Δουβλίνο, το Λίβερπουλ και το Μπέρμιγχαμ, πριν ολοκληρωθεί στο “The O2” στο Λονδίνο στις 17 Νοεμβρίου.

“Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και παίζουμε με τους καλούς μας φίλους Cheap Trick, με τους οποίους παίζω από τη δεκαετία του ’70. Θα είναι ένα υπέροχο πάρτι για όλους!” ανέφερε ο κιθαρίστας των Journey, Neal Schon.

Οι Journey αποτελούνται ακόμη από τους Jonathan Cain (πλήκτρα, δεύτερα φωνητικά), Arnel Pineda (βασικά φωνητικά), Jason Derlatka (πλήκτρα, φωνητικά), Deen Castronovo (ντραμς, φωνητικά) και Todd Jensen (μπάσο).
Από τη δημιουργία του γκρουπ το 1973, οι Journey έχουν 25 χρυσά και πλατινένια άλμπουμ και έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Το άλμπουμ τους “Greatest Hits” έχει γίνει 15 φορές – πλατινένιο και το τραγούδι τους “Don’t Stop Believin'” έχει μεταδοθεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές.

Οι Journey εντάχθηκαν στο Rock And Roll Hall Of Fame το 2017 και η κοινή τους περιοδεία το 2018 με τους Def Leppard ήταν η πιο επιτυχημένη τους μέχρι σήμερα.

 

 

Φωτογραφία: journeymusic.com