Έναν νέο κύκλο συναυλιών ανακοίνωσαν οι Journey

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Έναν νέο κύκλο συναυλιών για την 50η επετειακή περιοδεία τους με special guests τους TOTO ανακοίνωσαν οι Journey. H περιοδεία τους “Freedom” για το 2024 θα ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου στο Biloxi του Μισισίπι, με επόμενους σταθμούς το Raleigh, το Louisville, την Omaha, το Las Vegas και άλλες πόλεις, πριν ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου στο Bridgeport του Κονέκτικατ.

Το ιστορικό συγκρότημα θα εμφανιστεί σε 30 πόλεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική για να παίξει όλες τις κορυφαίες επιτυχίες, όπως τα “Don’t Stop Believin'”, “Any Way You Want It”, “Faithfully”, “Lights” και άλλα.
«Ανυπομονούμε να βγούμε ξανά στον δρόμο με τους πολύ καλούς μας φίλους ΤΟΤΟ!» τόνισε ο ιδρυτής κιθαρίστας των Journey, Neal Schon. “Ελάτε μαζί μας για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη διασκέδαση και καλές αναμνήσεις. Τα λέμε σύντομα, φίλοι μου” πρόσθεσε.

Ο Steve Lukather δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι ζητήθηκε από τους ΤΟΤΟ να ξανασυναντήσουν τους αγαπημένους τους φίλους, Journey σε περιοδεία. “Είχαμε τόσο μεγάλη έκρηξη στις τελευταίες δύο περιοδείες μαζί, στη Βόρεια Αμερική. Είναι μεγάλη επιτυχία και τόσο διασκεδαστικό” είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Φωτογραφία: journeymusic.com