Το αγαπημένο μας συγκρότημα θα επισκεφθεί για άλλη μια φορά τη χώρα μας το καλοκαίρι

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Άλλο ένα νέο τραγούδι από το νέο τους άλμπουμ κυκλοφόρησαν οι Judas Priest. Πρόκειται για το τέταρτο σινγκλ “The Serpent And The King” από το άλμπουμ “Invincible Shield” το οποίο αναμένεται στις 8 του Μάρτη από τη Sony Music.

Ο τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford μιλώντας στον Zane Lowe της Apple Music 1 για το “The Serpent And The King” είπε: “Ο Θεός και ο διάβολος μπαίνουν στο παγκόσμιο ρινγκ του μποξ, ας πούμε. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για αυτό το πανάρχαιο πράγμα που συμβαίνει από τότε που ξεκίνησε το σύμπαν. Είναι ο Θεός, είναι ο διάβολος. Είναι μαύρο και άσπρο, είναι θετικό, αρνητικό, είναι καλό, είναι κακό, είναι αγάπη, είναι μίσος. Είναι όλα αυτά σε αυτό το άγριο, αδυσώπητο κομμάτι, “The Serpent And The King”.

Το αγαπημένο μας συγκρότημα θα επισκεφθεί για άλλη μια φορά τη χώρα μας το καλοκαίρι προκειμένου να λάβει μέρος σε άλλο ένα Release Athens την Κυριακή 21 Ιουλίου στην πλατεία Νερού. Την ίδια βραδιά στη μουσική σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβουν ακόμα, ο Bruce Dickinson και οι Accept.

 

 

Φωτογραφία: guiadasemana.com.br