Σε αναζήτηση συναυλιακών χώρων και ημερομηνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται οι Judas Priest μετά την ακύρωση της περιοδείας του Ozzy Osbourne...

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

Σε αναζήτηση συναυλιακών χώρων και ημερομηνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται οι Judas Priest μετά την ακύρωση της περιοδείας του Ozzy Osbourne.

O Rob Halford υποσχέθηκε να «ανταμείψει» τους Βρετανούς θαυμαστές λέγοντας ότι οι Judas Priest εξακολουθούν να εργάζονται «μανιωδώς» στα παρασκήνια για να προσπαθήσουν να τους συναντήσουν το 2023.

Οι Judas Priest επρόκειτο να παίξουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία αυτό το καλοκαίρι ως special guests στην περιοδεία του Osbourne “No More Tours 2”.

Καθώς οι Judas Priest είχαν υπογράψει συμβόλαιο, δεν μπορούσαν να περιοδεύσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και πέντε χρόνια. Οι μόνες τους συναυλίες από την κυκλοφορία του «Firepower» το 2018, ήταν στο Bloodstock Open Air.

Επαναλαμβάνοντας ότι η περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι κορυφαία προτεραιότητά τους, ο Rob Halford είπε: «Προσπαθούμε μανιωδώς για να κάνουν κάτι φέτος για να ανταμείψουμε όλους εκείνους τους θαυμαστές που περίμεναν τόσο υπομονετικά.Έχουμε απομακρυνθεί από τους Βρετανούς θαυμαστές μας για πάρα πολύ καιρό και αν μπορούμε να το πετύχουμε. Αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε, θα το κάνουμε οπωσδήποτε».

 

 

Φωτογραφία: cdn.com