Νέο άλμπουμ και περιοδεία για την 50η επέτειο τους

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

KANSAS: 50 χρόνια και συνεχίζουν

Περιοδεία στη Βόρεια Αμερική για την 50η επέτειο τους

Με την περιοδεία “Another Fork In The Road” στη Βόρεια Αμερική θα γιορτάσουν οι ΚANSAS τα 50 χρόνια επιτυχιών τους στην rock σκηνή.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου 2023 στο Πίτσμπουργκ και θα διαρκέσει έως τις 28 Ιανουαρίου 2024 στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.
«Ολόκληρη η καριέρα μας ήταν ένα ταξίδι με στροφές», δήλωσε ο κιθαρίστας των KANSAS, Richard Williams, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το συγκρότημα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “μέχρι την πιο πρόσφατη «αναγέννησή» μας και την επιτυχία της τελευταίας μας νέας μουσικής τα τελευταία οκτώ χρόνια — υπήρξαν αρκετές διακλαδώσεις στον δρόμο αυτού του ταξιδιού. Αυτή η περιοδεία και κυκλοφορία για την 50η επέτειο θα αντιπροσωπεύει αυτό το ταξίδι και τις διχάλες κατά μήκος αυτού του δρόμου».
Οι ΚΑNSAS κυκλοφόρησαν πρόσφατα μια συλλογή με τίτλο “Another Fork In The Road” που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια από όλα τα άλμπουμ του συγκροτήματος.
Το συγκρότημα αποτελείται αυτή τη στιγμή από τον αρχικό ντράμερ Phil Ehart, τον μπασίστα/τραγουδιστή Billy Greer, τον τραγουδιστή/keyboardist Ronnie Platt, τον βιολονίστα/κιθαρίστα David Ragsdale, τον keyboardist/vocalist Tom Brislin και τον αρχικό κιθαρίστα Richard Williams.

φωτογραφία : klubtejano.com