''Το συγκρότημα θα τελειώσει, αλλά η εμπειρία των KISS… είναι αθάνατη''

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Μια φωτογραφία των KISS πριν από σχεδόν 50 χρόνια από τον 86ο όροφο κοσμεί το Empire State Building της Νέας Υόρκης προς τιμήν του θρυλικού συγκροτήματος που έδωσε τις τελευταίες συναυλίες του στο Madison Square Garden.

Στην ιστορική φωτογράφιση του 1976 αναφέρθηκαν μέσα από τον επίσημο ιστότοπό τους ο Paul Stanley και ο Gene Simmons. ”Είναι πολύ φοβερό να βρίσκεσαι εκεί πάνω. Ανεβήκαμε τη σκάλα με αυτές τις μπότες. Ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα στιγμή” είπε ο Stanley με τον Simmons να παραδέχεται: “Ήμασταν τρελοί”.

Σε συνέντευξή του στον Dan Savoie του περιοδικού 519, ο Gene δήλωσε σχετικά με την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους “End Of The Road”: “Αυτή η περιοδεία είναι το τέλος του δρόμου για το συγκρότημα, όχι όμως για το εμπορικό σήμα των KISS. Ταινίες, εμπορεύματα, ίσως ακόμη και Broadway. Το συγκρότημα θα τελειώσει, αλλά η εμπειρία των KISS… είναι αθάνατη».

Στη συνέχεια τόνισε ότι “υπάρχει ένα μουσείο των KISS στο Λας Βέγκας, στο Rio Hotel, που ονομάζεται KISS World, και ω θεέ μου, έχουμε κρουαζιέρες KISS, μια ταινία που βγαίνει και δουλεύουμε σε μια παράσταση κινουμένων σχεδίων, πολλά πράγματα”.

 

 

Φωτογραφία: x.com