''50 χρόνια είναι πολλά''

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Οι θαυμαστές των KISS θα πρέπει να περιμένουν περισσότερα από τρία χρόνια για να δουν την πρώτη παράσταση με τα avatars του συγκροτήματος. Οι θρύλοι της ροκ κυκλοφόρησαν ένα σύντομο βίντεο ανακοινώνοντας ότι “ένα σόου” με τα avatars των KISS “έρχεται” το “2027”. Το συγκρότημα έγραφε στη λεζάντα του κλιπ: «50 χρόνια είναι πολλά, και αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον είναι στα σκαριά».

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τα avatars των KISS, που αναπτύχθηκε αρχικά για την εκπομπή “Voyage” των ABBA στο Λονδίνο, θα επιτρέψει στους KISS να παραμείνουν “στον δρόμο”. Τα avatars του συγκροτήματος δημιουργήθηκαν από την Industrial Light & Magic (ILM), χρηματοδοτήθηκαν και παράγονται από τη σουηδική εταιρεία Pophouse Entertainment, η οποία βρίσκεται πίσω από το «ABBA Voyage».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο μπασίστας/τραγουδιστής των KISS, Gene Simmons, είπε ότι περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια επενδύονται στο σόου avatar KISS.

Σύμφωνα με το BBC News, τα avatars των KISS θα εμφανίζονται ως υπερήρωες με ύψος οκτώ πόδια, θα εκπνέουν φωτιά και θα εκτοξεύουν ηλεκτρισμό από τα δάχτυλά τους, ενώ θα υπερίπτανται πάνω από το κοινό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι KISS θα είναι το πρώτο αμερικανικό συγκρότημα που θα γίνει πλήρως εικονικό και θα διοργανώσει το δικό του σόου avatar.

 

 

Φωτογραφία: townsquare.media