Το Knotfest επιστρέφει στην Αϊόβα για πρώτη φορά μετά το 2021

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Το Knotfest επιστρέφει στην Αϊόβα για πρώτη φορά μετά το 2021, με ένα σχήμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Slipknot, Till Lindemann, Knocked Loose, Hatebreed, Poison The Well και πολλά άλλα συγκροτήματα.Το μονοήμερο φεστιβάλ, με τίτλο The Nine, θα πραγματοποιηθεί στο Water Works Park στο Des Moines στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το Knotfest έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ hard rock και metal στον κόσμο με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές να το έχουν παρακολουθήσει από κοντά.

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο Shawn “Clown” Crahan περιέγραψε το Knotfest ως “μια σκοτεινή εμπειρία καρναβαλιού. Δεν είναι μόνο οι συναυλίες, αλλά το περιβάλλον που δημιουργείται γύρω από αυτό. Είναι όλα για τη διασκέδαση. Μια μέρα αφιερωμένη στη νοοτροπία μας, τις ιδέες μας, στους ανθρώπους με τους οποίους θέλουμε να είμαστε».

Οι Slipknot γιορτάζουν την 25η επέτειο του πρώτου τους άλμπουμ “Οne night only” αλλά δεν έχει γίνει γνωστό πώς σκοπεύουν να το τιμήσουν. Στις 25 Απριλίου τα μέλη του συγκροτήματος έπαιξαν με τον νέο ντράμερ Eloy Casagrande, φορώντας νέες μάσκες.

 

 

Φωτογραφία: knotfest.com