Το 2024 υπόσχεται να είναι μια εξαιρετική χρονιά για τους Saxon

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Οι Saxon και οι Uriah Heep ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια κοινή περιοδεία στις ΗΠΑ. Οι πλήρεις λεπτομέρειες για το ταξίδι «Hell, Fire & Chaos», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2024, θα ανακοινωθούν στις 8 Ιανουαρίου. Εν τω μεταξύ, στις 19 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το 24ο στούντιο άλμπουμ των Saxon, “Hell, Fire And Damnation” μέσω της Silver Lining Music, σε παραγωγή Andy Sneap (Judas Priest, Exodus, Accept) και Byford, με τη μίξη και το mastering του Sneap.

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια εξαιρετική χρονιά για τους Saxon, με την ευρωπαϊκή περιοδεία μαζί με τους Judas Priest και τους Uriah Heep να ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο.

Νωρίτερα φέτος, ο κιθαρίστας των Saxon, Paul Quinn, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την περιοδεία με αποτέλεσμα το συγκρότημα να ακυρώσει τις εμφανίσεις του στη Νότια Αμερική τον Απρίλιο του 2023 καθώς και τη συμμετοχή του στην κρουαζιέρα Monsters Of Rock. Ο Quinn  έχει αντικατασταθεί από τότε στις περιοδείες από τον Brian Tatler των Diamond Head.

 

 

Φωτογραφία: billboard.com