Η περιοδεία τους περιλαμβάνει 36 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Ο Tommy Shaw των Styx και ο Kelly Hansen των Foreigner ξεκίνησαν την καλοκαιρινή περιοδεία “The Renegades & Juke Box Heroes Tour”.

Η περιοδεία τους περιλαμβάνει 36 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο. Επίσης, θα κυκλοφορήσουν ένα κοινό συλλογικό άλμπουμ με τον τίτλο “Renegades & Juke Box Heroes” σε βινύλιο που θα περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια από κάθε συγκρότημα, σε ξεχωριστές πλευρές.
Με το άνοιγμα του John Waite, η περιοδεία θα γεμίσει επιτυχίες της εποχής AOR, από τα “Feels Like the First Time”, “Cold As Ice”, “Urgent”, “Juke Box Hero” και “I Want to Know What Love Is” στα «Lady», «Come Sail Away», «Renegade» κ.α.

Οι Foreigner έχουν κυκλοφορήσει εννέα στούντιο άλμπουμ από το 1977 με 14 Top 20 επιτυχίες στο Billboard. Oι Styx, που δημιουργήθηκαν το 1972, στο Σικάγο, έχουν 17 στούντιο άλμπουμ και εννέα σινγκλ στα 20 πρώτα.
Οι Foreigner, εν μέσω μιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 2025, θα εισαχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame στις 19 Οκτωβρίου.

 

 

Φωτογραφία: allevents.in