Περιοδεία για τον Σεπτέμβρη θα πραγματοποιήσουν τα πρώην μέλη των Nightwish

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Eυρωπαϊκή περιοδεία για τον Σεπτέμβρη θα πραγματοποιήσουν τα πρώην μέλη των Nightwish, Tarja Turunen και Marko Hietala. Μετά από τις εμφανίσεις τους στη Νότια Αμερική με πολλές sold-out συναυλίες, όπου ο Marko Hietala ενώθηκε στη σκηνή με την Tarja Turunen ως special guest, τα δύο πρώην μέλη των Nightwish πρόκειται να συναρπάσουν το ευρωπαϊκό κοινό.

Το ταξίδι τους θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από το Βερολίνο και θα ολοκληρωθεί στις 25 του μήνα στο Πράτελν της Ελβετίας.

Η Tarja κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες “Best Of Tarja – Living The Dream”. Επιπρόσθετα, ο Marko και η Tarja συνεργάστηκαν πρόσφατα στο ντουέτο “Left On Mars”, το οποίο έτυχε ευρείας αναγνώρισης. Στις συναυλίες τους, ο Hietala θα ερμηνεύσει τα δικά του τραγούδια με το συγκρότημά του προτού ενωθεί με την Turunen στη σκηνή.

Οι προσδοκίες είναι υψηλές καθώς το ντουέτο συνεχίζει να ευχαριστεί τους θαυμαστές με παλιά και νέα τραγούδια, βασιζόμενοι στην επιτυχία της περιοδείας τους στη Νότια Αμερική.

 

 

Φωτογραφία: elculto.com.ar