Κοινή περιοδεία με τον τίτλο “The Sharp Dressed Simple Man Tour” ανακοίνωσαν οι τιτάνες της αμερικανικής κλασικής ροκ ZZ Top και οι Lynyrd Skynyrd. Το ταξίδι τους ξεκινά την Παρασκευή, 8 Μαρτίου στο Enmarket Arena στη Σαβάνα της Τζόρτζια, με στάσεις στα νοτιοανατολικά, μεσοδυτικά και νότια προτού ολοκληρωθεί στο Corpus Christi του Τέξας. Ένα δεύτερο […]

Οι Rotting Christ στο Rockwave Festival

RELATED STORY

Οι Rotting Christ στο Rockwave Festival

Κοινή περιοδεία με τον τίτλο “The Sharp Dressed Simple Man Tour” ανακοίνωσαν οι τιτάνες της αμερικανικής κλασικής ροκ ZZ Top και οι Lynyrd Skynyrd. Το ταξίδι τους ξεκινά την Παρασκευή, 8 Μαρτίου στο Enmarket Arena στη Σαβάνα της Τζόρτζια, με στάσεις στα νοτιοανατολικά, μεσοδυτικά και νότια προτού ολοκληρωθεί στο Corpus Christi του Τέξας.

Ένα δεύτερο σκέλος εμφανίσεων θα ξεκινήσει στις 15 Αυγούστου στην πόλη Σέρακιους της Νέας Υόρκης και θα συνεχιστεί έως τις 22 Σεπτεμβρίου στο Ridgefield της Ουάσιγκτον.

Τις συναυλίες τους από τις 8 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου θα ανοίξουν οι Black Stone Cherry ενώ οι Outlaws θα είναι support από τις 15 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Φωτογραφία: singersroom.com