''Τα καλύτερα τραγούδια μας ήταν πάντα εκείνα που γράφτηκαν σε χρόνο μηδέν''

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Άλλο ένα νέο σινγκλ με τον τίτλο “Lazy Sod” κυκλοφόρησαν οι Deep Purple.

Πρόκειται για το 3ο τραγούδι από το 23ο στούντιο άλμπουμ τους =1 το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου μέσω της earMUSIC και είναι η πρώτη τους δουλειά με τον νέο κιθαρίστα Simon McBride.

Παράλληλα με το σινγκλ κυκλοφόρησε και το επίσημο μουσικό βίντεο. Το Lazy Sod ακολουθεί το Pictures Of You (κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα) και του Portable Door (Μάιος).

«Πρόσφατα, ένας νεαρός δημοσιογράφος με ρώτησε πόσα τραγούδια είχα γράψει στη ζωή μου», είπε ο Gillan στο γερμανικό περιοδικό Rocks τον περασμένο μήνα. «Απάντησα ότι την τελευταία φορά που μέτρησε ο βοηθός μου, πριν από είκοσι χρόνια, ήταν πάνω από 500. Ένιωσα αρκετά ολοκληρωμένος μέχρι που μου έδειξε τα 5.000 τραγούδια της Dolly Parton, αποκαλώντας με τεμπέλη. Δεν μπορούσα παρά να συμφωνήσω”. Πρόσθεσε δε: “Σε όλη την ιστορία των Deep Purple, τα καλύτερα τραγούδια μας ήταν πάντα εκείνα που γράφτηκαν σε χρόνο μηδέν”.
“Πολλά από τα τραγούδια, όπως το “Portable Door”, γράφτηκαν στις πρώτες συνεδρίες και κυριολεκτικά ενώθηκαν σε 5 ή 10 λεπτά. Όλα ήταν τόσο εύκολα και φυσικά» είπε από την πλευρά του ο McBride.

 

 

Φωτογραφία: deeppurple.com