Δείτε τον Kravitz όπως δεν τον έχετε δει ποτέ

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Ο Lenny Kravitz επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single “TK421” που συνοδεύεται και από ένα ελαφρώς… προκλητικό video clip.

Το single προέρχεται από το 12ο άλμπουμ του, “Blue Electric Light”, που αποτελεί την πρώτη του κυκλοφορία μετά από 5 χρόνια και το πρώτο του διπλό LP, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου.

Οι εκστατικές funk κιθάρες, τα αναλογικά synths, το χορευτικό beat, ένα φλογερό σόλο σαξόφωνου και ένα έξυπνο νεύμα τόσο στο “Boogie Nights” όσο και στο “Star Wars” δίνουν μια εκρηκτική δυναμική σε αυτό το rock n’ roll άκουσμα. Από την άλλη, το video έρχεται να ενισχύσει το ελεύθερο πνεύμα του όπου θα δείτε τον Kravitz όπως δεν τον έχετε δει ποτέ.

Ο Lenny έγραψε και ηχογράφησε το άλμπουμ στο στούντιό του στις Μπαχάμες. Το “Blue Electric Light” είναι μια παθιασμένη συλλογή τραγουδιών από έναν άνθρωπο του οποίου η μουσική συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στο άλμπουμ, τα ταλέντα του Kravitz, ως συγγραφέα, παραγωγού και πολυοργανίστα, πρωταγωνιστούν καθώς έγραψε και έπαιξε ο ίδιος τα περισσότερα όργανα, με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του και κιθαρίστα Craig Ross.

 

 

 

Φωτογραφία: cnn.com