Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου ενώ ήδη κυκλοφορεί το μουσικό βίντεο για το πρώτο σινγκλ

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Oι Linkin Park ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Papercuts» με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους αλλά και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι τους. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου μέσω της Warner ενώ ήδη κυκλοφορεί το μουσικό βίντεο για το πρώτο σινγκλ του LP, “Friendly Fire”, ένα τραγούδι που δεν είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των συνεδριών “One More Light” του 2017.

Μιλώντας για το κομμάτι, ο κιθαρίστας των Linkin Park Brad Delson είπε: “Το “Friendly Fire” ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια από τις συνεδρίες του “One More Light”. Επιλέξαμε να το αφήσουμε στην άκρη για αργότερα. Όταν αρχίσαμε να ψάχνουμε για ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι για να συμπεριλάβουμε στη συλλογή μας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ενθουσιάστηκα από τη δύναμη του τραγουδιού, τη δύναμη της αφήγησης, τη δύναμη των φωνητικών”.

«Από την πρώτη μας κυκλοφορία “One Step Closer” στο ολοκαίνουργιο “Friendly Fire”, αυτή η λίστα κομματιών καλύπτει όλα τα κεφάλαιά μας μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε στο ταξίδι μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε το “Papercuts” τόνισε ο Mike Shinoda.

Το “Papercuts (Singles Collection 2000-2023)” περιέχει 20 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών “In The End” και “Crawling”, καθώς και το “QWERTY”.

 

 

Φωτογραφία: variety.com