Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νέο άλμπουμ της Lita Ford. To άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικώς τον Μάρτη του 2024 μετά από πολύμηνη καθυστέρηση που οφείλεται στον θάνατο του μάνατζέρ της George Marshall, πέρυσι. Πρόκειται για τη συνέχεια του “Living Like A Runaway” του 2012 που έγινε για άλλη μια φορά από τον κιθαρίστα/παραγωγό Gary […]

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νέο άλμπουμ της Lita Ford. To άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικώς τον Μάρτη του 2024 μετά από πολύμηνη καθυστέρηση που οφείλεται στον θάνατο του μάνατζέρ της George Marshall, πέρυσι.

Πρόκειται για τη συνέχεια του “Living Like A Runaway” του 2012 που έγινε για άλλη μια φορά από τον κιθαρίστα/παραγωγό Gary Hoey. Η μπάντα της Ford εδώ και αρκετά χρόνια αποτελείται από τον κιθαρίστα Patrick Kennison και τον ντράμερ Bobby Rock. Τον Μάιο του 2022, ο μπασίστας Marten Andersson (Steelheart, Lizzy Borden, Lynch Mob) εντάχθηκε επίσημα στο συγκρότημα της Lita για τις περιοδείες.

Ο Andersson αντικατέστησε τον O’Brien που έγινε ο μπασίστας της περιοδείας των Daughtry.

Η Lita Ford σχεδιάζει περιοδεία κάνοντας όμως, κάτι διαφορετικό. «Θα ήθελα να φτιάξω μια θεατρική παράσταση, κάτι σαν όπερα με ροκ κιθάρα» είπε. Οι πρόβες ξεκινούν τον Νοέμβριο για την περιοδεία που όπως η ίδια την ονομάζει, “The Lita Ford Rock Guitar Rock Opera”.

Η τελευταία κυκλοφορία της Ford ήταν το “Time Capsule” του 2016, μια συλλογή τραγουδιών που ηχογραφήθηκαν στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησαν.

 

 

 

Φωτογραφία: eu.oklahoman.com