Την τελευταία εμφάνιση των Lynyrd Skynyrd με τον Gary Rossington θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν...

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Την τελευταία εμφάνιση των Lynyrd Skynyrd με το ιδρυτικό μέλος τους Gary Rossington θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι θαυμαστές τους στις 8 Ιουλίου σε drive-in, εσωτερικά θέατρα και υπαίθριους χώρους σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Με το “The 50th Anniversary Of Lynyrd Skynyrd”, το θρυλικό συγκρότημα θα αποτίσει φόρο τιμής στον Rossington, τον αυθεντικό κιθαρίστα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 5 Μαρτίου του 2023. Η συναυλία καταγράφηκε στις 22 Νοεμβρίου του 2022 στο θρυλικό Ryman Auditorium στο Nashville.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτή την ξεχωριστή βραδιά και γιορτάζουμε 50 χρόνια μουσικής Skynyrd με το Skynyrd Nation και τους θαυμαστές αυτών των διαχρονικών τραγουδιών», δήλωσε ο Johnny Van Zant. «Είχαμε την τύχη να απαθανατίσουμε αυτή την ξεχωριστή βραδιά με τον Gary Rossington και τον Dale Krantz Rossington και όλους τους special guests που μπόρεσαν να μας συνοδεύσουν στη σκηνή. Είναι σίγουρα γλυκόπικρο γιατί αυτή ήταν η τελευταία παράσταση του Gary, αλλά είμαστε τόσο τυχεροί που μπορέσαμε να τη μοιραστούμε στη σκηνή».

 

 

 

Φωτογραφία: rockcelebrities.net