''Ένα πραγματικό αποκορύφωμα σε αυτό το άλμπουμ''

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Το δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ τους κυκλοφόρησαν οι Magnum. Πρόκειται για το τραγούδι “The Seventh Darkness” το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος που αναμένεται στις 12 Ιανουαρίου.

Το “The Seventh Darkness” περιλαμβάνει μερικά απίθανα τμήματα πνευστών από τους guest μουσικούς Chris “BeeBe” Aldridge (σαξόφωνο) και Nick Dewhurst (τρομπέτα). Όπως ανέφερε ο κιθαρίστας/τραγουδοποιός των Magnum, Tony Clarkin, “oι ηχογραφήσεις ήταν πολύ διασκεδαστικές, ειδικά τη στιγμή που το σαξόφωνο του Chris πήρε το προβάδισμα και η κιθάρα μου ανταποκρίθηκε. Ένα πραγματικό αποκορύφωμα σε αυτό το άλμπουμ!”

Το εξαιρετικά εμπνευσμένο artwork του άλμπουμ σχεδιάστηκε για άλλη μια φορά από τον σπουδαίο Rodney Matthews, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει μια σειρά από εξώφυλλα του συγκροτήματος.

Το “Here Comes The Rain” επιφυλάσσει επίσης μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις όπως το πρώτο σινγκλ “Blue Tango” με τα εξαιρετικά riff. «Όλοι έπαιξαν τον ρόλο τους χωρίς να υπαγορεύσω τίποτα», είπε ενθουσιασμένος για τη νέα δουλειά ο Clarkin τονίζοντας πως «όλοι απλώς έπαιξαν ενστικτωδώς».

 

 

Φωτογραφία: x.com