Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα παίξουν δύο μοναδικά setlists

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

Την ευρωπαϊκή περιοδεία “The Blood Of Our Enemies” ανακοίνωσαν για το 2025 οι Manowar. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη του επόμενου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του ’25.

Απευθυνόμενοι στους θαυμαστές τους τα μέλη του συγκροτήματος ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Manowarriors! Κάνουμε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσουμε το ολοκαίνουργιο στούντιο άλμπουμ μας στις αρχές του 2025. Αν και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμη το όνομα, μπορούμε να σας πούμε ότι αυτό το άλμπουμ θα συντρίψει τους… εχθρούς του metal στη σκόνη από όπου ήρθαν και θα επανενώσει τους Manowarriors από όλο τον κόσμο κάτω από τη σημαία του True Metal – πιο δυνατά, πιο σκληρά, πιο δυνατά και πιο γρήγορα από ποτέ!”.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα παίξουν δύο μοναδικά setlists. Σε εναλλασσόμενες βραδιές, θα ερμηνεύσουν ολόκληρο το άλμπουμ «Hail To England» και «Sign Of The Hammer», αντίστοιχα. Κάθε βράδυ θα παρουσιάζουν επίσης, τα αγαπημένα των θαυμαστών από ολόκληρη την καριέρα τους. Οι πρώτες συναυλίες έχουν προγραμματιστεί για τον Φλεβάρη και τον Μάρτη στη Γερμανία και το Λουξεμβούργο.

 

 

 

Φωτογραφία: lacarnemagazine.com