Ο Joey DeMaio ανεβαίνει στη σκηνή προκειμένου να γνωρίσει το κοινό μια διαφορετική πλευρά του...

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Ο Joey DeMaio, ο χαρισματικός ηγέτης των Manowar, ανεβαίνει στη σκηνή με τη Spoken-Word περιοδεία “Words Of Power” προκειμένου να γνωρίσει το κοινό μια διαφορετική πλευρά του.

Γνωστός για το βροντερό του μπάσο και το επικό του τραγούδι, ο DeMaio θα μοιραστεί ιστορίες και ιδέες από τη ζωή και την καριέρα του, όχι μόνο ως αρχηγός ενός από τα πιο μεγάλα heavy metal συγκροτήματα όλων των εποχών, και συγγραφέας, μπασίστας και παραγωγός εμβληματικών κομματιών, όπως τα «Warriors Of The World United», «Battle Hymn» και «Kings Of Metal».

“Έλαβα καταπληκτικά σχόλια σχετικά με την πρώτη μου Spoken World Tour και το podcast “Words Of Power” είπε ο DeMaio τονίζοντας ότι “οι λέξεις είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Κάποιοι τις χρησιμοποιούν για να σε καταβάλουν. Ελπίζω ότι μέσα από τα “Words Of Power” μου, μπορώ να εμπνεύσω άλλους να βρουν δύναμη και κίνητρο για να περάσουν τη ζωή, έχοντας τη δύναμη να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους”.
Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 10 ημερομηνίες για τον Νοέμβρη σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας.
Δέκα παραστάσεις έχουν επιβεβαιωθεί για τη Γερμανία, με στάσεις σε άλλες χώρες να προστεθούν. Κάθε εκδήλωση θα είναι μια οικεία και διαδραστική εμπειρία, με τον DeMaio να λαμβάνει ερωτήσεις από το κοινό και να το εμπλέκει με ζωντανή αφήγηση.

 

 

 

Φωτογραφία: heavymetal.dk