Ένα νέο single κυκλοφόρησε το ιδρυτικό μέλος των Dire Straits

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Ένα νέο single με τον τίτλο “Watch Me Gone” κυκλοφόρησε το ιδρυτικό μέλος των Dire Straits Mark Knopfler. Είναι το δεύτερο κομμάτι μετά το “Ahead Of The Game”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και προέρχεται από το νέο άλμπουμ των Knopfler, “One Deep River”, το οποίο αναμένεται στις 12 Απριλίου.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του Guy Fletcher στα British Grove Studios στο Λονδίνο και περιλαμβάνει ένα καστ μουσικών όπως οι Fletcher και Jim Cox (πλήκτρα), Glenn Worf (μπάσο), Ian Thomas (ντραμς), Danny Cummings (κρουστά), Richard Bennett (κιθάρα), Greg Leisz (pedal and lap steel), Mike McGoldrick (whistle and uilleann pipes), John McCusker (βιολί) και οι αδερφές Emma και Tamsin Topolski (φωνητικά).

Το τελευταίο άλμπουμ του Knopfler ήταν το “Down the Road Wherever” το οποίο κυκλοφόρησε το 2018. Ενώ βρισκόταν σε περιοδεία την επόμενη χρονιά, ανέφερε στο πλήθος στη Βαρκελώνη ότι “αυτός είναι ένας όμορφος τρόπος να πεις αντίο”, υπονοώντας προφανώς ότι θα αποσυρόταν αλλά σε επόμενες εμφανίσεις του φάνηκε να έχει κάποιες αμφιβολίες.

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com