Οι Metallica εμφανίζονται πέντε φορές στη λίστα με τα 500 καλύτερα metal άλμπουμ

Sweet: Ανακοίνωσαν το τελευταίο τους άλμπουμ, “Full Circle”

RELATED STORY

Sweet: Ανακοίνωσαν το τελευταίο τους άλμπουμ, “Full Circle”

Το «Master Of Puppets» των Metallica αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Metal άλμπουμ όλων των εποχών» από το γερμανικό Metal Hammer.

Το περιοδικό γιορτάζει τα 40 χρόνια του με το 500ο τεύχος του, το οποίο βρίσκεται ήδη στα περίπτερα. Σε αυτήν την ειδική έκδοση, το περιοδικό παρουσιάζει τα 500 καλύτερα metal άλμπουμ όλων των εποχών, ψηφισμένα από σχεδόν 100 μέλη, κριτική επιτροπή εκδοτών, μουσικών, επαγγελματιών του κλάδου και φαν του metal.

“Σύνθετες δομές, μουσικό βάθος, αλλά τεράστιες δυνατότητες τραγουδιού – και σόλο κιθάρας για αιώνες”, αναφέρει η εγκωμιαστική κριτική του περιοδικού. “Τα μαθήματα σύνθεσης που έχουν ενσταλάξει στον [James] Hetfield και τον [Lars] Ulrich από τον Cliff Burton από την ίδρυση του συγκροτήματος φτάνουν στην πλήρη άνθησή τους εδώ. Για το Metal Hammer, αυτό είναι πλέον επίσημα το καλύτερο έργο στην ιστορία του metal!”

Οι Metallica εμφανίζονται πέντε φορές στη λίστα του Metal Hammer με τα 500 καλύτερα metal άλμπουμ. Άλλοι πρωτοπόροι του heavy metal, όπως οι Motörhead, AC/DC, Black Sabbath, Iron Maiden, Manowar και Slayer είναι επίσης παρόντες, δίπλα σε νεότερα συγκροτήματα όπως οι Slipknot, Tool, Nightwish, Ghost, In Flames και Sleep Token.

Τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των βραβείων Metal Hammer στο Βερολίνο.

 

 

Φωτογραφία: ikhabarzaade.shop