Πρόκειται για μια εκδήλωση όπου οι φίλοι του θα τιμήσουν την καριέρα του εμβληματικού τραγουδοποιού

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Οι Paul Mc Cartney, Eagles, Jon Bon Jovi, Kenny Chesney, Zac Brown είναι ανάμεσα στα ονόματα που θα λάβουν μέρος στη συναυλία – αφιέρωμα “Keep The Party Going: A Tribute To Jimmy Buffet” στο Hollywood Bowl την Πέμπτη 11 Απριλίου. Πρόκειται για μια εκδήλωση όπου οι φίλοι του θα τιμήσουν την καριέρα του εμβληματικού τραγουδιστή και τραγουδοποιού. Στη συναυλία θα λάβουν ακόμα μέρος οι Eric Church, Brandi Carlile, Jackson Browne, Sheryl Crow, Jack Johnson, Pitbull, Jake Owen, οι Coral Reefer Band του Buffett και πολλοί ακόμη special guests.

«Είχε ένα εκπληκτικό πάθος για ζωή και μια όμορφη αίσθηση του χιούμορ», έχει δηλώσει ο φίλος του Buffet, Paul Mc Cartney. «Όταν ανταλλάξαμε ιστορίες για το παρελθόν, οι ιστορίες του ήταν τόσο εξωτικές και πλούσιες και περιλάμβαναν ταξίδια με ιστιοπλοΐα και σέρφινγκ και τόσες πολλές συναρπαστικές ιστορίες που μου ήταν δύσκολο να συμβαδίσω μαζί του. Μέχρι την τελευταία στιγμή τα μάτια του έλαμπαν, σαν να έλεγαν: «Αγαπώ αυτόν τον κόσμο και θα απολαμβάνω κάθε λεπτό του». Σε πολλούς από εμάς θα λείψει ο Jimmy και η τεράστια προσωπικότητά του. Η αγάπη του για όλους εμάς και για την ανθρωπότητα συνολικά».

Ο Chesney, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Buffett το 2018 ανέβασε μια σόλο διασκευή του “A Pirate Looks at Forty” μετά τον θάνατο του τραγουδιστή και τραγουδοποιού.

 

 

Φωτογραφία: people.com