Τα εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο ώρες

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Mετά τη δεύτερη sold out συναυλία τους στο Μπουένος Αϊρες, οι Megadeth προγραμμάτισαν και τρίτη εμφάνιση.

Έτσι, το αμερικανικό συγκρότημα θα δώσει τρεις συναυλίες στην Αργεντινή, τον προσεχή Απρίλιο, και συγκεκριμένα, στις 13, στις 14 και στις 16 του μήνα στο Movistar Arena χωρητικότητας 15.000 ατόμων. Τα εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο ώρες γεγονός που οδήγησε τους Megadeth στην απόφαση να ορίσουν και τρίτο ραντεβού με τους Αργεντινούς θαυμαστές τους.

“Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι από την αγάπη που μας δείξατε για τα δύο πρώτα ραντεβού της Crush The World Tour μας στην Αργεντινή, που προσθέσαμε ένα τρίτο στις 16 Απριλίου”, ανέφεραν οι MEGADETH σε ανάρτησή τους.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο frontman, Dave Mustaine, είπε ότι σχεδίαζαν μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη για το πρώτο σόου στο Μπουένος Άιρες, το οποίο είναι μέρος του λατινοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας «Crush The World». Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τη Λίμα του Περού το Σάββατο 6 Απριλίου και θα περιλαμβάνει στάσεις στη Χιλή, την Ουρουγουάη, την Αργεντινή, τη Βραζιλία και το Μεξικό.

Οι επερχόμενες συναυλίες των Megadeth στην Αργεντινή θα πραγματοποιηθούν 30 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα, που έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 1994 στο στάδιο Obras Sanitarias.

 

 

Φωτογραφία: cdn.com